Version 1.1 är på gång…

Vi ser fram emot att få leverera version 1.1 under juni månad. Vi har jobbat en hel del på bakomliggande funktioner och en del mindre fixar. Det stora i denna version är följande.

 

Leverantörsportal

En modul som är väldigt lik CRM modulen, men på inköp/leverantörs sidan istället. Man kan se sina leverantörer, dess kontakter, inköpsorder och fakturor. Detta är tänkt som ett stöd till er som sitter med inköp eller hanterar leverantörer på något sätt.

Dashboard

En ny modul för att se era Garp dashboard i GarpMobile. Man kommer kunna välja i en lista av aktiva dashboards och sedan kunna växla mellan olika diagramtyper, ungefär på samma sätt som i Garp. Det är samma dashboard som ni har i Garp, samma data samma filer. Har ni färdiga dashboard i Garp idag så ser ni dem direkt i GarpMobile med denna modul, man behöver bara göra en inställning lokalt hos er för att tala om vart ni sparar era dashboard filer.

 

I juni kommer detta finnas med som sagt. Har du redan GarpMobile och din enhet har automatiska uppdateringar påslaget så kommer du få uppdateringen när den släpps. Titta in här annars så kommer vi lägga ut en notis när den är ute på appstore.

I september kommer version 1.2, då är fokus på Notiser och android version, och säkert en del annat nyttigt. Vad Notiser innebär kommer vi förklara när det börjar närma sig september, men det är en funktion som vi tro kommer göra GarpMobile till en aktiv hjälpreda.